Tulevat

TL-Ajotapahtuma 5.9.2020 Hyvinkään Konetalolla!

Lauantaina 5.9.2020 UMRY järjestää piiiitkästä aikaan ajotapahtuman TL-mönkijöille ja muille härpäkkeille: UTVeet, kaksipyöräiset, autot jne…
Lisäksi vierailemme Hyvinkään Konetalolla ja nautimme heidän tarjoaman lounaan.
Ajellaan Opas Ollin kanssa pikkuteitä ja naatitaan loppukesän maisemista ennen ”koronakakkosta”.

Alustava aikataulu:

09.15 – 09.30 eka kokoontuminen Ala-Tikkurilan Shell
10.00 – 10.15 toka kokoontuminen Hyrylän BurgerKingin pihaan (ex.Hyrylän Shell) =>tänne tulee matkan opas eli Olli vetämään letkaa.
11.00 – 13.00 Tutustuminen Hyvinkään Konetaloon ja heidän tarjoilut
13.00 – 15.30 Paluu Ollin johdolla kehä kolmoselle.

Lue lisää Umryn Facebook sivuilta, jos et kuulu ryhmään, niin paina liity ryhmään (hyväksyntää odottaessa ei kerkeä juurikaan vanheta).
Suuntaa siis -> Uudenmaan Mönkijät Ry:n Facebook sivut ja laita viestiä mistä hyppäät kööriin! Tai jos tulet suoraan Konetalolle laita siitä viesti myös, osaavat varata paremmin pötyä pöytään sen mukaan.
Tervetuloa letkaan.

UMRY:n jäsenyys on ILMAISTA, käy siis liittymässä jäseneksi ja säästä tapahtumissa:

Liittymislomakkeeseen

@Uudenmaan Mönkijät Ry

 

Stadin rundi joka kuuukauden 1. keskiviikko!

Tapaaminen aina Klo.17.45 – 18.00 Auroran/Laaksonkentällä, liikennepuiston vieressä: http://maps.google.fi/maps?f=q&source=s … 01929&z=16

Auroranportille/Laakson kentälle voi tulla myös kuljetuskalustolla (tilaa ja ilmaista parkkipaikkaa riittää) eli ihan mistä vain vaan Tervetuloa mukaan (vedä vaikka laite peräkärryssä kentälle ja siitä sitten retkueeseen messiin)

Mikäli Aurorankenttä on täynnä tai muussa käytössä, tapaaminen tien toisella puolella jäähallin parkkiksella (”vanha Stadin halli” Nordenskiöldinkadulla).

Ajetaan porukalla pitkin ja poikin Pääkaupunkimme katuja ”Stadin rundi” ja kierroksen lopuksi käydään kaffeella ja turistaan kuukauden kuulumiset.

Klikkaa itsesi myös Sammysin viestiketjun Stadin Rundista: sammysatv.com tai UMRY:n Facebookryhmään nähdäksesi montako laitetta sekä miestä ja naista on osallistumassa rundille!

@Uudenmaan Mönkijät Ry