Tulevat

Talvimaastoajo 18.01.2020 Vihtijärvellä!

18.01.2020 starttaa Lassesringillä Uudenmaan Mönkijät Ry:n johdolla talvimaastoajot! Nopeat syövät hitaat, joten 40 paikkaa nopeimmille ja muutama varapaikka peruutuksille, joten ilmoittautua kannattaa jo nyt.

Halukkaille Vapepalaisille myös etsintäharjoitukset tapahtumassa, joten ilmoitukset etsintäharjoituksiin osoitteeseen:
jari.pitkanen1(miukumauku)pp.inet.fi
Jos et kuulu vielä Vapepaan, mutta olet kiinnostunut toiminnasta, laita viestiä samaan osoitteeseen.

 

Tapahtuma järjestetään osoitteessa:
Lassesring
Koivistontie 260
12600 Läyliäinen

Tapahtuma alkaa 10:00 ja rookie ryhmä starttaa 11:00. HUOM! Rookieryhmään on ilmoittauduttava erikseen!

Ilmoittaudu mukaan Sammysillä, tai navigoi itsesi tapahtumaan Umryn Facebook ryhmästä tästä! Tarjolla tapahtumassa perinteiset aamukaffeet ja päivemmällä kaksi makkaraa per osallistuja. Osallistumismaksu Umryläisille 25€ muille 30€.

UMRY:n jäsenyys on ILMAISTA, käy siis liittymässä jäseneksi ja säästä tapahtumissa:

Liittymislomakkeeseen

@Uudenmaan Mönkijät Ry

 

Stadin rundi joka kuuukauden 1. keskiviikko!

Tapaaminen aina Klo.17.45 – 18.00 Auroran/Laaksonkentällä, liikennepuiston vieressä: http://maps.google.fi/maps?f=q&source=s … 01929&z=16

Auroranportille/Laakson kentälle voi tulla myös kuljetuskalustolla (tilaa ja ilmaista parkkipaikkaa riittää) eli ihan mistä vain vaan Tervetuloa mukaan (vedä vaikka laite peräkärryssä kentälle ja siitä sitten retkueeseen messiin)

Mikäli Aurorankenttä on täynnä tai muussa käytössä, tapaaminen tien toisella puolella jäähallin parkkiksella (”vanha Stadin halli” Nordenskiöldinkadulla).

Ajetaan porukalla pitkin ja poikin Pääkaupunkimme katuja ”Stadin rundi” ja kierroksen lopuksi käydään kaffeella ja turistaan kuukauden kuulumiset.

Klikkaa itsesi myös Sammysin viestiketjun Stadin Rundista: sammysatv.com tai UMRY:n Facebookryhmään nähdäksesi montako laitetta sekä miestä ja naista on osallistumassa rundille!

@Uudenmaan Mönkijät Ry